Bli Kjent Med Smykker: Den Eneste Guiden Du Noen Gang Trenger

De fleste kvinner har en stor sum penger investert i smykkene sine. Med en så stor investering er det viktig å ta vare på dine dyrebare perler. Å ta vare på smykkene dine forlenger levetiden og får dem til å glitre mot huden din. Så hvordan skal du ta vare på dine dyrebare eiendeler? Les følgende tips, så finner du ut.

Viktig for alle som kjøper smykker for gjenvinning, er en gram- og karatvekt i lommestørrelse. Selv om en skala ikke kan bestemme renheten til gullet og sølvet du møter i smykkejakten, kan en lommeskala i det minste gi deg et grunnleggende utgangspunkt for å bestemme rettferdig pris og verdsettelse av smykkefunnene dine.

Når du kjøper smykker i gave – husk personen du kjøper det for – og sørg for at det er passende. Spar de super-dyre smykkene til kjære. Å gi dyre kulene til folk som ikke er så nær deg, kan gi dem feil ide, eller få dem til å føle seg ukomfortable. La forholdet du deler med andre diktere hvilken type smykker du gir dem.

Sørg for at du gir deg tilstrekkelig tid når du bestiller et nytt smykke. De fleste brikkene har en svingtid på seks til åtte uker. Dette kan raskt bli et problem hvis du trenger smykkene til en viktig anledning. Sørg for at du gir deg ekstra tid på toppen av den foreslåtte tidsrammen.

Når du lager eller gir ut smykker, må du gjøre hvert stykke enda mer meningsfylt ved å velge steiner, perler og farger som kommuniserer forskjellige følelser. Grønne perler som jade og smaragder representerer vekst og vitalitet, noe som gjør dem til ideelle gaver til vordende mødre, nygifte eller kanskje venner som er spesielt aktive i miljøvennlige livsstiler og initiativer.

Diamanter er virkelig en jentes beste venn, og selv om de er et av de vanskeligste mineralene, krever de viss forsiktighet for å holde dem vakre. Den beste anbefalte rengjøringsløsningen er en del ammoniakk til seks deler vann som påføres med en myk børste. Du skyller deretter med rent vann og bruker en myk klut til å tørke. Glitrende diamanter er sluttresultatet.

Hvis du vil gi smykker til noen i gave, vær veldig forsiktig. Å gi smykker er en veldig meningsfull gest: sørg for at du gir noe som sier nøyaktig hva du mente. Typer smykker, steinfarger og prislapper har betydning. Be om råd om nødvendig.

De økende kostnadene ved å kjøpe gull kan være en hindring for å eie det stykket du virkelig ønsker. Hvis du må ha gull, kan du spare penger ved å velge riktig karat. 18 karat gull er et populært alternativ, det er 75% ren kvalitet, i tillegg til at prisen gjør det til et attraktivt valg for de som er på markedet å kjøpe gull.

Å ta vare på dine dyrebare smykker er viktig av mange grunner. Smykkene dine vil se bedre ut, vare lenger og beholde verdien. I denne artikkelen har vi diskutert noen viktige tips for å ta vare på dine dyrebare perler. Følg dem, så vil du glede deg over de vakre juvelene dine i livet fremover.

De Beste Smykkene