Smykker Råd Ingen Bør Noensinne Være Uten

Kjøpe smykker for en kjær kan være en stressende opplevelse. Å redusere stresset og la kjøpsopplevelsen være en lykkelig kan være svært gunstig for både kjøperen og selgeren. Denne artikkelen gir deg en rekke metoder for å hjelpe deg å være mer selvsikker og mindre stresset når du kjøper smykker.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Ikke Kjøp brukte øredobber uten desinfisering av innlegg eller ørekroker. Andre mennesker har vært iført dem, spesielt sant for vintage stykker, og det er nok av bakterier liggende rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogen peroxide, klem noen på en bomullsdott og kjøre den over øret stykker av øredobber. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bære øredobber.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i en gullsmed ‘ s Rouge klut. Den har en polering sammensatt på den røde siden som er trygt å bruke med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi en polish som vil gnisten. Dette vil holde smykker ser nydelig i lang tid framover!

For å åpne en hoppe link når du gjør kjeden smykker, holde hoppe linken stødig med tang venstre hånd, og gripe motsatt side av åpningen med tang i høyre. Vri forsiktig hendene mot hverandre. Denne vridning handling hjelper hopperingen opprettholde sin sirkulære form uten forvrengning, noe som vil skje hvis du prøver å presse sidene sammen uten vridning.

Vær svært oppmerksom når du går i en butikk for å kjøpe nye smykker. De som driver butikken har hatt mange års opplæring for å veilede deg rett til å kjøpe en diamant som har blitt støvete i deres tilfelle. Hvis du føler deg minst presset, bør du forlate og prøve en annen butikk, eller komme tilbake senere.

Du bør sjekke ringene regelmessig for løse steiner eller bøyde pinnene. Det er best å fange disse spørsmålene tidlig og har ringen repareres av en profesjonell gullsmeden enn å miste en dyrebar stein. De fleste Jewelers kan re-tip slitte pinnene for å sikre at steinen forblir sikker.

Hvis smykkene dine forårsaker hudirritasjon, er det visse skritt du kan ta for å minimere det. Du kan bruke en liten mengde pulver på huden i området smykkene vil berøre. Dette bidrar til å absorbere fuktighet, noe som deretter vil redusere sjansene for allergi eller irritasjon.

Som det ble nevnt i begynnelsen av artikkelen, kan det være en veldig stressende opplevelse å kjøpe smykker. Å vite deg rundt en smykker teller kan bidra til å gi deg tillit og evne til å gjøre det riktige valget for din kjære. Bruk råd fra artikkelen, og du vil finne deg selv kunnskapsrik og klar til å møte din gullsmed.

De Beste Smykkene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *