Smykker Råd Ingen Bør Noensinne Være Uten

Kjøpe smykker for en kjær kan være en stressende opplevelse. Å redusere stresset og la kjøpsopplevelsen være en lykkelig kan være svært gunstig for både kjøperen og selgeren. Denne artikkelen gir deg en rekke metoder for å hjelpe deg å være mer selvsikker og mindre stresset når du kjøper smykker.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Ikke Kjøp brukte øredobber uten desinfisering av innlegg eller ørekroker. Andre mennesker har vært iført dem, spesielt sant for vintage stykker, og det er nok av bakterier liggende rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogen peroxide, klem noen på en bomullsdott og kjøre den over øret stykker av øredobber. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bære øredobber.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i en gullsmed ‘ s Rouge klut. Den har en polering sammensatt på den røde siden som er trygt å bruke med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi en polish som vil gnisten. Dette vil holde smykker ser nydelig i lang tid framover!

For å åpne en hoppe link når du gjør kjeden smykker, holde hoppe linken stødig med tang venstre hånd, og gripe motsatt side av åpningen med tang i høyre. Vri forsiktig hendene mot hverandre. Denne vridning handling hjelper hopperingen opprettholde sin sirkulære form uten forvrengning, noe som vil skje hvis du prøver å presse sidene sammen uten vridning.

Vær svært oppmerksom når du går i en butikk for å kjøpe nye smykker. De som driver butikken har hatt mange års opplæring for å veilede deg rett til å kjøpe en diamant som har blitt støvete i deres tilfelle. Hvis du føler deg minst presset, bør du forlate og prøve en annen butikk, eller komme tilbake senere.

Du bør sjekke ringene regelmessig for løse steiner eller bøyde pinnene. Det er best å fange disse spørsmålene tidlig og har ringen repareres av en profesjonell gullsmeden enn å miste en dyrebar stein. De fleste Jewelers kan re-tip slitte pinnene for å sikre at steinen forblir sikker.

Hvis smykkene dine forårsaker hudirritasjon, er det visse skritt du kan ta for å minimere det. Du kan bruke en liten mengde pulver på huden i området smykkene vil berøre. Dette bidrar til å absorbere fuktighet, noe som deretter vil redusere sjansene for allergi eller irritasjon.

Som det ble nevnt i begynnelsen av artikkelen, kan det være en veldig stressende opplevelse å kjøpe smykker. Å vite deg rundt en smykker teller kan bidra til å gi deg tillit og evne til å gjøre det riktige valget for din kjære. Bruk råd fra artikkelen, og du vil finne deg selv kunnskapsrik og klar til å møte din gullsmed.

De Beste Smykkene

Bli Kjent Med Smykker: Den Eneste Guiden Du Noen Gang Trenger

De fleste kvinner har en stor sum penger investert i smykkene sine. Med en så stor investering er det viktig å ta vare på dine dyrebare perler. Å ta vare på smykkene dine forlenger levetiden og får dem til å glitre mot huden din. Så hvordan skal du ta vare på dine dyrebare eiendeler? Les følgende tips, så finner du ut.

Viktig for alle som kjøper smykker for gjenvinning, er en gram- og karatvekt i lommestørrelse. Selv om en skala ikke kan bestemme renheten til gullet og sølvet du møter i smykkejakten, kan en lommeskala i det minste gi deg et grunnleggende utgangspunkt for å bestemme rettferdig pris og verdsettelse av smykkefunnene dine.

Når du kjøper smykker i gave – husk personen du kjøper det for – og sørg for at det er passende. Spar de super-dyre smykkene til kjære. Å gi dyre kulene til folk som ikke er så nær deg, kan gi dem feil ide, eller få dem til å føle seg ukomfortable. La forholdet du deler med andre diktere hvilken type smykker du gir dem.

Sørg for at du gir deg tilstrekkelig tid når du bestiller et nytt smykke. De fleste brikkene har en svingtid på seks til åtte uker. Dette kan raskt bli et problem hvis du trenger smykkene til en viktig anledning. Sørg for at du gir deg ekstra tid på toppen av den foreslåtte tidsrammen.

Når du lager eller gir ut smykker, må du gjøre hvert stykke enda mer meningsfylt ved å velge steiner, perler og farger som kommuniserer forskjellige følelser. Grønne perler som jade og smaragder representerer vekst og vitalitet, noe som gjør dem til ideelle gaver til vordende mødre, nygifte eller kanskje venner som er spesielt aktive i miljøvennlige livsstiler og initiativer.

Diamanter er virkelig en jentes beste venn, og selv om de er et av de vanskeligste mineralene, krever de viss forsiktighet for å holde dem vakre. Den beste anbefalte rengjøringsløsningen er en del ammoniakk til seks deler vann som påføres med en myk børste. Du skyller deretter med rent vann og bruker en myk klut til å tørke. Glitrende diamanter er sluttresultatet.

Hvis du vil gi smykker til noen i gave, vær veldig forsiktig. Å gi smykker er en veldig meningsfull gest: sørg for at du gir noe som sier nøyaktig hva du mente. Typer smykker, steinfarger og prislapper har betydning. Be om råd om nødvendig.

De økende kostnadene ved å kjøpe gull kan være en hindring for å eie det stykket du virkelig ønsker. Hvis du må ha gull, kan du spare penger ved å velge riktig karat. 18 karat gull er et populært alternativ, det er 75% ren kvalitet, i tillegg til at prisen gjør det til et attraktivt valg for de som er på markedet å kjøpe gull.

Å ta vare på dine dyrebare smykker er viktig av mange grunner. Smykkene dine vil se bedre ut, vare lenger og beholde verdien. I denne artikkelen har vi diskutert noen viktige tips for å ta vare på dine dyrebare perler. Følg dem, så vil du glede deg over de vakre juvelene dine i livet fremover.

De Beste Smykkene

Ha Riktig Kunnskap Om Smykkemarkedet

Å lage dine egne smykker er en morsom og lønnsom måte å tjene ekstra penger på. Mange butikker selger perler, låser og sett for å designe dine egne smykker. Eldre brikker kan også bli funnet på salget og tatt fra hverandre for å lage fantastiske nye brikker. Denne artikkelen vil gi deg noen ideer for å designe dine egne smykker.

Når du prøver å vise frem smykker, enten for salg eller for skryt, må du ta bilder av høy kvalitet av dem. Ingenting viser frem skjønnheten deres som et flott bilde av stykket. Forsikre deg om at du bruker god bakgrunn og holder deg med mørkere farger; lysere farger tar bort smykkets skinnende kvaliteter.

Sørg for å få størrelsen på ringen riktig slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tett, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Når du kjøper diamanter, må du ikke falle for salgsspillet med villedende smykkerbelysning. Mange av disse har kvarts- eller halogenpærer. De slags lysene de avgir, kan virkelig få steiner til å virke mye lysere. Dette er fordi de skinner det hensiktsløst bak seg for å gi dem en falsk glød i et forsøk på å tiltrekke seg kunder.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette bokstavelig, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette er fordi smykker som øreringer eller halskjeder som er for store blir glorete og lite attraktive. Det er best å holde seg til brikker som passer deg og ser riktig ut.

Når du velger smykker som en gave til en kjæreste, må du sørge for at det er noe som virkelig viser henne at du elsker henne og forstår henne. På dette punktet i forholdet ditt, bør smykkene du gir henne være mer enn bare en gave, men et forbigående av din kjærlighet.

Hvis du skal kjøpe øreringer til en kvinne, kan du også få et matchende halskjede. Hvis du vil kjøpe et halskjede, kan du også ta et armbånd. Et matchet sett med smykker er dobbelt glede for hvem du enn kjøper det, noe som gjør det å velge det perfekte elementet dobbelt så morsomt for deg!

Ikke kast din antikke broach fra bestemor, bruk den på nytt. Hvis du setter en kjede gjennom den, blir broach øyeblikkelig et fasjonabelt halskjede. Vintagesmykker er ekstremt populært i disse dager, og det er moderne å finne en måte å gjøre dem slitesterke på. Gjenbruk er også et populært konsept i vårt “grønne” samfunn. Den broach kan tjene deg godt med bare en liten endring i bruken.

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen kan det å lage dine egne smykker være en morsom og lønnsom fortid. Å finne deler å designe smykkene dine med, kan være like morsomt som å gjøre smykkene til seg selv. Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg noen gode ideer, og du vil være på vei mot å designe unike, unike smykker på kort tid.

De Beste Smykkene